Fırın


firin

Pişirme süresince fırının kapağını açmamaya gayret gösterin. Kapağın her açılışında 20% ısı kaybı sözkonusu.

Küçük fırın tercih edin. Daha çabuk ısınıp daha az enerji tüketiyorlar.

Fırınınız elektrikli ise, pişirme süresinin bitimine 10 dakika kala fırını söndürün. Geriye kalan sıcaklık yemeğinizin pişmasine yeterli olacaktır.

Fırınınızın her daim verimli yanmasını istiyorsaniz, temiz tutmaya dikkat edin.

Eğer firın satın alacaksanız, az enerji kullanan fırınlar tercihiniz olsun.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s